Over mij

Ik ben Jill,

Ik ga aan op co-creatie, verbeelden en veranderen. Ik hou van bouwen en resultaten boeken vanuit visie en strategie. Ik kom niet als adviseur die alles al weet, ik ben juist die open blik van buitenaf en volg de wijsheid van de groep, terwijl ik organisatiedoelen helder voor ogen houd. Stem geven en potentieel ontwikkelen om organisaties te helpen groeien, dat is wat ik het liefste doe.

“Met lef en liefde help ik om te zeggen wat er niet gezegd wordt en er wel toe doet en verkies ik lelijke eerlijkheid boven opgepoetste schijn.”

In mijn openheid hoor en zie ik wat er speelt. Met lef en liefde verkies ik lelijke eerlijkheid boven een opgepoetste schijnwerkelijkheid. Mijn ervaring en interesse ligt op het snijvlak van organisaties, communicatie, cultuur en gedrag. In diverse managementfuncties ontdekte ik dat aandacht voor mens en relatie onderbelicht is, terwijl dáár juist de motor zit voor het resultaat en werkplezier. Precies daar wil ik organisaties helpen groeien.

 

Opleidingen
De opleidingen Beleid, Communicatie, Organisatie (BCO) en Communicatie, Organisatie, Management (COM) aan de Vrije Universiteit gaven mij een brede blik op organisaties en organisatiecultuur. Mijn voorkeur lag als student al bij communicatievraagstukken en verandering. Bij Phoenix Opleidingen en Human Dimensions leerde ik methoden om individueel gedrag, groepsdynamiek in de onderstroom te begrijpen en te beïnvloeden.

  • Eindelijk precies helder krijgen waarom verandering nodig is.
  • Je weet de noodzaak van verandering over te brengen en vast te houden.
  • Je leert omgaan met weerstand bij verandering.
  • Je gaat kansen zien in die weerstand.
  • Je blijft wendbaar en proactief bij onzekerheden tijdens het proces.
  • Vuurtjes gaan aan en je krijgt je team mee in de veranderopgave.

Vrijblijvend van gedachte wisselen?